ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه خلیج فارس در جوار ملکوتی ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا (ع) برگزار می شود.
174
مجلس روضه و دعای پرفیض زیارت عاشورا در مسجد اهل البیت(ع) دانشگاه برگزار می شود.
17
مراسم چهلمین روز فقدان شهید جمهور حضرت آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت
29
آیین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده های مهندسی، سیستم های هوشمند و علوم داده، هنر و معماری، علوم و فناوری نانو زیستی، نفت و گاز و پتروشیمی در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
27
محمد حسین رمضانی 28
دانشجویان کارشناسی و دکترا ورودی 1399 و کارشناسی ارشد ورودی 1401
80
رئیس دانشگاه خلیج فارس به سمت رئیس ستاد انتخابات دانشگاهیان استان بوشهر منصوب شد
51
پویش طرح قربانی روز عید سعید قربان در دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود
حمید جاویدی 29
آیین دانش‌آموختگی دانشجویان دانشکده های ادبیات و علوم انسانی، کسب و کار و اقتصاد در دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
محمد حسین رمضانی 107
پیام تسلیت رییس دانشگاه بمناسبت سالروز ارتحال بیانگذار کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد
66