پیام تسلیت رییس دانشگاه

دوشنبه, 14 خرداد 1403 88

اساتید فرهیخته و همکاران گرانقدر
با سلام و دعای خیر
سی و پنج سال از غم جانگداز فقدان ملکوتی امام خمینی (ره)، خورشید تابناک انقلاب اسلامی و انقلابیون سرافراز آن یار سفر کرده، می‌گذرد و یاد و خاطره آن بزرگ مرد تاریخ، همچنان در قلب ملت شریف ایران و آزادیخواهان جهان مشتعل و فروزان است.
امام خمینی (ره) با ایمان راسخ و پولادین، شجاعت بی‌نظیر و رهبری حکیمانه خویش، طومار ظلم و ستم طاغوتیان را در هم پیچید و انقلابی شکوهمند را به ثمر رساند و پرچم عدالت، آزادی و استقلال را در این سرزمین پرافتخار برافراشت.
ایشان الگوی بی‌بدیلی از تقوا، ساده‌زیستی، مردم‌داری و دغدغه‌مندی برای مستضعفان جهان بود و همواره در مسیر تحقق آرمان‌های والای اسلام و قرآن گام برداشت و ندای رسای مظلومان عالم را به گوش جهانیان رساند.
قیام 15 خرداد سال 1342، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران علیه رژیم ستم‌شاهی پهلوی بود. این قیام که در اعتراض به دستگیری امام خمینی (ره) و در پی سخنرانی ایشان علیه لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی و اصلاحات آمریکایی شاه شکل گرفت، به سرعت به شهرهای دیگر ایران نیز سرایت کرد و مردم با خشم و انزجار از رژیم پهلوی به خیابان‌ها ریختند.
ماموران رژیم با خشونت تمام به مردم معترض حمله‌ور شدند و در این واقعه تعدادی از مردم شهید و مجروح شدند. اما خون شهدای 15 خرداد، نهال انقلاب اسلامی را آبیاری کرد و این قیام، نقطه آغازین مبارزاتی بود که سرانجام به سرنگونی رژیم پهلوی و پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 منجر شد.
دانشگاه خلیج فارس به پشتوانه حضور اساتید ارزشمند و همکاران گرانقدر خود ضمن گرامیداشت یاد و خاطره آن امام همام و تمامی شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، با تسلیت این سالگرد غم‌بار به محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ملت شریف ایران و تمامی دلدادگان به امام و انقلاب، عهد و پیمان می‌بندد که:
* با نصب‌العین قرار دادن تعالیم و اندیشه‌های نورانی امام خمینی (ره)، در جهت ترویج و تحکیم ارزش‌های والای انقلاب اسلامی و تحقق آرمان‌های آن یار سفر کرده در عرصه علم و دانش تلاش بی‌وقفه نماییم.
* با تعهد به رسالت خطیر دانشگاه، در تربیت نسلی عالم، متعهد و انقلابی گام برداریم و پرچم پرافتخار جمهوری اسلامی ایران را در قله‌های عزت و سربلندی به اهتزاز درآوریم.
* ضمن پاسداری از خون‌های پاک شهدای انقلاب اسلامی، با بصیرت و هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان ایستادگی کرده و در مسیر صیانت از دستاوردهای گرانقدر انقلاب اسلامی ذره‌ای تردید به خود راه ندهیم.
امید است با استعانت از خداوند متعال و با پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی، در مسیر تحقق اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشته و شاهد سربلندی و شکوفایی روزافزون ایران اسلامی در سایه پرچم پرافتخار انقلاب باشیم.

دکتر محمد مدرسی

رئیس دانشگاه خلیج فارس