پیام تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس

پنجشنبه, 03 خرداد 1403 89

بسم الله الرحمن الرحیم «وَلا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ حَيٌّ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ» (آل عمران: ۱۶۹)

با نهایت تأسف و تأثر، در تاریخ 31 اردیبهشت همزمان با ولادت آقا علی بن موسی الرضا (ع), خبر شهادت مظلومانه یار دیرین انقلاب، حضرت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی، خادم مردم و همراهان ایشان به اطلاع ملت شریف ایران رسانیده شد. این مصیبت جانگداز، ضایعه‌ای بزرگ برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و ملت ایران است. فقدان این عالم وارسته و مجاهد نستوه که عمر با برکت خود را صرف خدمت به اسلام، انقلاب و مردم ایران نموده بود، خلأیی عظیم برجای خواهد گذاشت. آیت الله رئیسی، نمونه‌ای بارز از تقوا، تعهد، خدمتگزاری و مردم‌داری بود. ایشان در طول دوران پرفراز و نشیب انقلاب اسلامی، همواره در سنگر دفاع از ارزش‌های انقلاب و خدمت به مردم حضور داشتند و منشأ خیر و برکات فراوانی برای کشور بودند. دانشگاه خلیج فارس، شهادت این عالم ربانی و همراهان ایشان را به مقام معظم رهبری، ملت شریف ایران و بیت معزز ایشان تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت می‌نماید.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خلیج فارس