تبریک روز استاد توسط ریاست دانشگاه

چهارشنبه, 12 اردیبهشت 1403 98

استادان ارجمند، فرهیختگان گرامی و همکاران گرانقدر، سلام علیکم

دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد فرزانه و روشنفکر برجسته، حضرت آیت الله شهید مرتضی مطهری، به عنوان روز معلم نامگذاری شده است. این مناسبت فرصتی ارزشمند را برای تأمل در جایگاه رفیع این قشر فرهیخته و تلاشگر در جامعه فراهم می‌آورد.

شهید مطهری، الگوی اساتید و مربیان متخصص دلسوز و متعهد در سراسر ایران اسلامی هستند. ایشان با تعهد و دلسوزی خویش، گنجینه‌های دانش و حکمت را به نسل جوان منتقل می‌کردند و در تربیت انسان‌هایی وارسته و فرهیخته نقش‌آفرین اصلی بودند.

روز معلم، فرصتی مغتنم برای پاسداشت مقام شامخ این اسطوره علم و معرفت و تجلیل از تعهد، دلسوزی و تلاش‌های بی‌وقفه اساتید گرانقدر در مسیر تعلیم و تربیت نسل‌های آینده است.

دانشگاه‌ها به عنوان مراکز علم و دانش، همواره در پویایی و بالندگی جامعه نقشی کلیدی ایفا می‌کنند و این مهم بدون تلاش و مجاهدت اساتید فرهیخته و دلسوز امکان‌پذیر نخواهد بود. اساتید دانشگاه، با تعهد و تخصص خود، نسل جوان را با مفاهیم و آموزه‌های علمی آشنا می‌کنند و آنان را برای ورود به عرصه‌های مختلف علمی و پژوهشی آماده می‌سازند. نقش اساتید در تربیت دانشجویانی متعهد، خلاق و نوآور، انکارناپذیر است. آنان در حقیقت، معماران آینده کشور به شمار می‌روند.دانشگاه خلیج فارس مفتخر است که در کنار اساتید فرهیخته و پژوهشگران برجسته، از اساتید دلسوز و متعهدی بهره می‌برد که با تعهد و تخصص خود، در جهت ارتقای سطح علمی دانشگاه و تربیت دانشجویانی نخبه و نیروهای انسانی به عنوان مدیران کارآمد تلاش می‌کنند.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره‌ی شهید مطهری، روز معلم را به تمامی اساتید گرانقدر دانشگاه خلیج فارس تبریک و شادباش عرض نموده و از زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه آنان در جهت اعتلای علم و دانش و تربیت نسل‌های آینده قدردانی می‌کنم. امید است با همدلی و همیاری یکدیگر، شاهد شکوفایی روزافزون دانشگاه خلیج فارس در سایه تعالیم عالیه اسلام و منویات مقام معظم رهبری باشیم.