بیانیه‌ی محکومیت جنایت اخیر اسرائیل غاصب و جنایتکار توسط جامعه دانشگاهی دانشگاه خلیج فارس

چهارشنبه, 08 فروردین 1403 51

بسم الله الرحمن الرحیم
الَّذینَ کَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبیلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُمْ.» سوره محمد(ص) آیه 1
خداوند برنامه‌ها و اهداف دشمنان کافر را و کسانی که در مسیر خدا سنگ‌اندازی می‌کنند، بی‌اثر می‌سازد و آنها را با شکست مواجه می‌کند.

بیش از هفتاد سال است که رژیم غاصب صهیونیستی دستش به خون کودکان، زنان و مظلومان عالم آغشته شده است. به راستی گناه کودکان فلسطین وغزه چه بود؟ گناه مادرانی که خود به عینه جان دادن فرزندانشان را در آغوش خود دیدند؟! گناه پدرانی که به یکباره همسر و فرزندانشان را زیر آوار یافتند؟! مردمی که جز حق مسلمانیشان چیزی نخواستند. مردمی که شاهد لحظات دردناک و زجرآور هموطنان خویش بودند.
رژیم غاصب باید بداند که با خطا در محاسبات خود گام در راه نابودی خویش نهاده و خود را به فرجام موعودش نزدیکتر کرده است.

«وَمَا لَکُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِینَ»

اشغال سرزمین فلسطین توسط صهیونیسم جهانی کشتار بی رحمانه مردم این سرزمین و آوارگی میلیون‌ها نفر ازمردمانش از مصائب دردناک جهان اسلام است و به رغم استمرار این ظلم عظیم انسانی که با حمایت همه جانبه نظام سلطه از رژیم اشغالگر همراه است باید اقدامی جدی از سوی جهان اسلام صورت بگیرد.

ما نمایندگان جامعه دانشگاهی دانشگاه خلیج فارس، انزجار و محکومیت خود را اعلام می‌کنیم و استفاده از خشونت بی‌رحمانه علیه بیگناهان، به ویژه زنان و کودکان فلسطینی، تحقیر و تخریب انسانیت را بر نمی‌تابیم.
موضوع اسفناک بیمارستان شفا و اقدام کثیف صهیونیست ‌ها و قتل‌عام وحشتناک و دهشتناک زنان و کودکان فلسطینی قلب هر انسانی را به درد می‌آورد و هیچ‌کس نمی‌تواند چشمش را بر این ظلم آشکار ببندد.

خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس با ابراز نارضایتی و اعتراض به این رفتارهای بی‌رحمانه، از جامعه بین‌المللی و سازمان‌های حقوق بشر جهانی خواهان اقدام فوری برای متوقف کردن این جنایات و تضمین امنیت و عدالت برای مردم فلسطین هستند.

جامعه دانشگاهی تقاضای درخواست تشکیل کار‌گروه تحقیق بین‌المللی و فعال شدن گروه‌های بین‌المللی حامی حقوق بشر را دارد تا بررسی‌های دقیق‌تر برای افزایش آگاهی جامعه جهانی نسبت به این جنایات شنیع توسط اسرائیل صورت گیرد.

ما دانشگاهیان دانشگاه خلیج فارس از تمامی خواهران و برادران دینی خود می‌خواهیم با اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی به ایجاد تغییرات مثبت و حمایت از مردم مظلوم فلسطین کمک کنند.