مراسم آیین دانشجویان نو ورود دانشگاه خلیج فارس

ﺳﻪشنبه, 02 آبان 1402 امیر استرش 116

آیین معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه خلیج فارس سال 1402 در تالار اجتماعات رازی دانشکده نفت، گاز و پتروشیمی برگزار شد.

این مراسم در دو روز پیاپی یکم و دوم آبان‌ماه سال‌جاری با حضور پرشور دانشجویان نو ورود دانشکده های ادبیات و علوم انسانی ،کسب و کار اقتصاد و علوم فناوری نانو زیستی و دانشکدهای رشته مهندسی برگزار گردید.

آغاز مراسم با سخنرانی حجت الاسلام جمالی مسئول محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شروع و ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، نکاتی را در باب امکانات رفاهی در نظر گرفته شده برای دانشجویان متاهل و مراسمات جشن ازدواج دانشجویی برشمردند. و از همه دانشجویان جهت حضور مستمر در مسجد دانشگاه جهت اقامه نماز دعوت نمودند. و افزودند که دفتر نهاد رهبری دانشگاه آماده پاسخگویی هر گونه مسایل و شبهات می باشد.

در ادامه جناب دکتر افشاری معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه به برخی از قوانین و آیین نامه های آموزشی اشاره کردند و از دانشجویان خواستار دوره تحصیلی خوب و خوش به همراه موفقیت در کنارشان آرزو نمودند.

میان برنامه خوبی در مراسم با اجرای کانون موسیقی نوبانگ دانشجویان دانشگاه صورت گرفت که حضار را به شور و هیجان وا داشت.

در ادامه مراسم با سخنرانی جناب آقای دکتر دیندارلو معاون فرهنگي و دانشجويي ضمن خوشامدگویی از دانشجویان جدید الورود به شرح کلیه آیین نامه ها و قوانین دانشگاه از دانشجویی گرفته تا فرهنگی، کمیته انضباطی ، کمیسیون موارد خاص ، صنفی و مقررات پوششی و ... پرداختند و از همه دانشجویان جدید خواستار شدند که نسبت به مطالعه آیین نامه های آموزشی و دانشجویی  توجه کامل داشته باشند تا با مشکلاتی در آینده مواجه نشوند و افزودند که ما  جهت پیشرفت و رفع مشکلات شما دانشجویان عزیز در کنارتان هستیم .

در پایان مراسم آیین نو ورود جناب آقای جاویدی مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خلیج فارس به تشریح و معرفی کانون های فرهنگی ، هنری و اجتماعی و مذهبی و انجمن های علمی  و تشکل های سیاسی فعال دانشجویی پرداختند و از همه دانشجویان نسبت به حضور و شرکت فعال ایشان در این قسمتها دعوت و تشویق و ترغیب نمودند که هر دانشجو می تواند با علاقمندی و توانمندی خود در کانونها و انجمنهاو تشکلها عضو شوندو تا پایان دوره دانشجویی خود فعالیت نماید.

در لابی سالن کانونها و تشکلها با نشان دادن فهالیتهای به معرفی خود پرداختند.