دوره خبرنگاری و توانمندسازی نشریات دانشجویی

شنبه, 06 خرداد 1402 114
کارگاه آموزشی خبرنگاری مقدماتی و توانمندسازی سازی نشریات دانشجویی
اولین دوره آموزشی خبرنگاری مقدماتی و توانمندسازی نشریات دانشجویی به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد.
این دوره به مدت دو روز از تاریخ پنج‌شنبه ۴ خرداد لغایت جمعه ۵ خردادماه ۱۴۰۲ و به مدت ۱۰ ساعت در دانشگاه خلیج فارس با تدریس علی عمرانی (خبرنگار، دبیر علمی اولین جشنواره و دوره نشریات دانشگاهی دخان، سردبیر سابق دانشجو نیوز و مدیر مسئول سابق نشریه دانشجویی سرخط) به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه خلیج فارس برگزار شد. در این کارگاه که با حضور دانشجویانی از تشکل‌ها، کانون ها و انجمن‌های علمی و فرهنگی دانشگاه برگزار شد، این دوره مقدمه ای بود برای آشنایی هر چه بیشتر دانشجویان علاقه‌مند با حوزه خبر و خبرنگاری که طی آن با مبانی مقدماتی خبرنگاری نظیر اجزای خبر، عناصر و ارزش های خبری، خبرنویسی، گزارش نویسی، مقاله نویسی، تحلیل و طنز خبری و ... آشنا شدند، لازم به ذکر است که برگزاری دوره های تکمیلی در دستورکار این معاونت قرار دارد.