مراسم شب یلدای خلیج فارس

جمعه, 02 دی 1401 184

مراسم شب یلدای خلیج فارس در سالن نفت و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس با حضور و استقبال پرشور دانشجویان عزیز به تعداد ۷۰۰ نفر برگزار گردید.

این مراسم فرهنگی با همکاری کانون ادبی و کانون نو بانگ و کانون نجوم مدیریت فرهنگی اجتماعی دانشگاه برپا شد. مراسم شب یلدا با قرائت قرآن سرود ملی ایران و سرود دانشگاه شروع شد و در ادامه از دانشجویان شعر سرا دعوت شد که شعر و سروده های خود را بسرایند و از این بین از دانشجویان شاعر بین الملل هم استقبال شد و با شعر خوانی خود مستمعین را به وجد آوردند و با تشویق آنها را همراهی کردند.

برنامه های متنوعی اعم از موسیقی زنده سنتی توسط دانشجویان دانشگاه خلیج فارس و تئاتر توسط دو تن از دانشجویان دانشکده کشاورزی دانشگاه خلیج فارس با هنرنمایی این دانشجویان عزیز اجرا شد. بعد از آن برنامه شعبده بازی توسط دو تن از دعوت شوندگان در مراسم اجرا شد و خوشحالی و شادی برنامه را دو چندان کرد. در پایان از نرم افزار ساخت دست دانشجویان عزیز دانشگاه خلیج فارس به نام شعر سرا که با محتوای اشعار شعرای استان و سطح کشور می باشد رونمایی شد و آخر مراسم از همه برگزار کنندگان این برنامه و اجرا کنندگان تقدیر و تشکر به عمل آمد.