مراسم استقبال از شهید گمنام در دانشگاه خلیج فارس

دوشنبه, 28 آذر 1401 178

استقبال پرشور دانشجویان دانشگاه خلیج فارس از قهرمان وطن مراسم استقبال از شهید گمنام در دانشگاه خلیج فارس با حضور پرشور دانشجویان، اساتید و کارمندان برگزار شد. این مراسم از ساعتی پیش از اذان ظهر یکشنبه۲۷آذر ماه از مقابل درب اصلی دانشگاه آغاز شده و سپس ضمن استقبال گرم جامعه دانشگاهی دانشگاه خلیج فارس از پیکر پاک شهید گمنام، دانشجویان با سنج و دمام زنی به عزاداری پرداختند. دانشجویانی که علیرغم وجود تفاوت هایی در ظاهر و خط فکری به استقبال شهید گمنام آمده بودند، تابوت شهید گمنام را با ذکر یاحسین(ع) روی دستان خود تا مسجد دانشگاه خلیج فارس بر روی دست خواهران تشییع شد. بعد از اقامه نماز ظهر و عصر، مراسمی در تکریم و پاسداشت مقام شامخ شهدا با دلنوشته خوانی فرزند شهید نیکنام که از کارمندان دانشگاه خلیج فارس می‌باشند آغاز و با روایتگری و مداحی حجت الاسلام و المسلمین مهاجر ادامه یافت.