آغاز هفته دفاع مقدس

چهارشنبه, 06 مهر 1401 198

دانشگاه خلیج فارس، با حضور مسؤلین و کارکنان دانشگاه خلیج فارس و با عطر افشانی قبور شهدا، آغاز هفته دفاع مقدس را گرامی‌داشت.

دکتر مدرسی، رئیس دانشگاه خلیج فارس، ضمن عرض تسلیت ایام حزن و اندوه اهل بیت(ع) از خداوند منان خواست که خداوند ما را از رهروان راستین اهل بیت قرار دهد چرا که راه نجات ما تمسک به اهل بیت(ع) است.

مدرسی عنوان داشت: اولین برنامه هفته دفاع مقدس را شروع کردیم، هشت سال دفاع مقدسی که ابهت ابرقدرت‌های شرق و غرب را در هم شکست و به اقتدار و غرور ملی ما افزود.

مدرسی ادامه داد: ایران به تنهایی مورد هجمه های رژیم بعث و حامیانش قرار گرفت اما مردم با غیرت ایران با حضور در صحنه و در تمامی میدان های دفاع از خاک کشور پشت دشمنان را به خاک مالید.

مدرسی تاکید کرد: هرجا مردم درصحنه باشند گره‌ای نیست که باز نشود و مشکلی نیست که حل نشود بر این اساس نظام تاکید بر نظر مردم و رای مردم در تصمیم گیری‌های مملکت دارد.

مدرسی ادامه داد: در صحنه های دفاع مقدس براساس روایت جنگ اتفاق‌های بزرگی رخ داده که پایه آنان پا گذاشتن بر نفس خود و تمامی موجودی خود را در طبق اخلاص گذاشتند و دفاع کردند.

رئیس دانشگاه خلیج فارس یاداور شد: ما هیچ جا و هیچ وقت پیشتاز جنگ و شروع کننده جنگ نبوده ایم و تمامی تجهیزات نظامی ما هم برای دفاع و افزودن به اقتدار ملی است.

دکتر مدرسی تاکید کرد: بوشهر نقش مهمی در دفاع دریایی داشته است که کمتر به آن پرداخته شده و پیشنهاد می کنم افراد از ظرفیت‌های موجود برای دفاع دریایی در بوشهر بازدید کنند.

دکتر مدرسی با یادآوری وجود ظرفیت های موسسه شهید محلاتی که جوانان همین کشور در تولید ساخته های موجود د آن نقش آفرینی داشته اند گفت: بهتراست برای آشنایی با این ظرفیت ها از این موسسه بازدید به عمل آید.

دکتر مدرسی با اشاره به هفته دفاع مقدس که در امتداد اربعین است گفت: شاید از جهاتی بتوان میان دفاع مقدس با اربعین حسینی شباهت هایی پیدا کرد؛همانطور که امام حسین(ع) و یارانشان در کربلا همه هستی خود را بخدا هدیه کردند و فرزندان این مرز و بوم تمام هستی خود را برای دفاع از مملکت فدا کردند وحضور امام حسین و نقش آفرینی ایشان برای تمامی اعصار، راز این جاودانگی است .

دکتر مدرسی در پایان با اشاره به حدیثی از پیامبراسلام (ص) گفت: هرکس برای خدا شود، خدا برای او می شود وآن وقت اقدامی انجام می دهد که خدایی می شود، امید است شرمنده شهدا نشویم و خون شهدا ما را به میز به محاکمه نکشاند و پیرو خوبی برای شهدا باشیم.