مراسم تجلیل از رزمندگان و ایثارگران دانشگاه

چهارشنبه, 06 مهر 1401 154

دکتر محمد مدرسی در مراسم تجلیل از ایثارگران دانشگاه خلیج فارس، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا , امام شهدا گفت:  برخود لازم می‌دانم در هر مقطعی که صحبت می‌کنم یاد و خاطره سردار دل‌ ها حاج قاسم سلیمانی که در اوج، اعتبار و عزت خود را همواره سرباز وطن، اسلام و ولایت می‌دانست، گرامی بدارم.

مدرسی ابراز امیدواری کرد: انشاالله ما نیز بتوانیم سرباز خوبی در نظام، ولایت و دفاع از جمهوری اسلامی باشیم.

مدرسی با تسلیت ایام دهه آخر ماه صفر و گرامیداشت هفته دفاع مقدس افزود: مردم این مرزو بوم، مردان و زنان پاکدامن، در سخت ترین شرایط چنان درخشیدند که توانستند پوزه استکبار جهانی را به خاک بمالند.

مدرسی ادامه داد: حضور بسیجیان جان برکف، ابهت شرق و غرب را در هم شکست.

دکتر مدرسی یادآور شد: رزمندگان اسلام خود را وقف اسلام کردند، خود را برای خدا کردند و خدا برای آن‌ها شد و معجزه آفرید.

دکتر مدرسی با اشاره به فرمایشات رهبری، گفت: حماسه ای که آفریده شد اندوخته ای برای سالیان سال  کشور ما می باشد.

دکتر مدرسی با اشاره به اربعین حسینی و رشادت های ایشان و یاران باوفایشان گفت: دفاع مقدس ما نیز در امتداد اربعین، پاسداشت و حفظ ارزش‌های اسلامی است.

دلاوری، شهادت و شهامت در مرز های آبی هم جنبه هایی از اقتدار آفرینی است که در این حوزه اتفاق افتاد .

رئیس دانشگاه خلیج فارس با اشاره به نام این دانشگاه، تاکید کرد: یکی از حوزه های مزیتی و رقابتی ما، خلیج فارس است. ما سنگردار علم در حوزه دریا هستیم و امروز فرزندان همین مرز و بوم همکاری های علمی اقتدار آفرینی در حوزه دریا و به ویژه دریایی - نظامی انجام داده اند که رو به گسترش است.

دکتر مدرسی از برگزاری همایش شناور های تندرو در دانشگاه خلیج فارس با همکاری موسسه شهید محلاتی خبرداد و افزود: در آینده نزدیک شاهد برگزاری این رویداد اقتدار آفرین خواهیم بود.

سردار زیراهی فرماندهی منطقه دوم دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور در این جلسه عنوان داشت: ما مدیون جوانانی هستیم که دل از خانه و خانواده برداشتند و حماسه آفریدند.

سردار زیراهی تاکید کرد: جنگ ما یک جهاد فی سبیل الله بود و در آن زمان همه سعی و تلاششان این بود که در جهاد شرکت کنند .

وی با اشاره به بحران های داخلی در دوران دفاع مقدس و جنگ به ظاهر با عراق و دشمن تا دندان مسلح که البته جنگ با استکبار جهانی بود گفت: اگر در دفاع مقدس بسیج نبود، نیرو های نظامی ما به هیچ وجه نمی‌توانستند موفق شوند  چرا که مردم با هم متحد شدند و هرکسی هرکاری از دستش بر می آمد انجام داد تا ما بتوانیم در مقابل هر دو بلوک شرق و غرب پیروز شویم.

زیراهی در میان خاطرات خود از نفوذ امام خمینی در دل مردم میهن  افزود: در روزهای پایانی جنگ که رژیم بعث دوباره ساز حمله به خرمشهر و خوزستان را کوک کرد امام خمینی یک جمله گفت، "مگر جوانان خوزستانی مرده اند "و همین کلام نافذ امام، جبهه نبرد مردمی رو قوی تر کرد و مرد نگذاشتند وجبی از خاک و مرز ایران جابه جا شود.

زیراهی با اشاره به توان علمی و نظامی نیروی دریایی سپاه انقلاب اسلامی تصریح کرد: تمامی دانشمندان و سازندگان موشک ها ی ما جوانان هستند و دانشمندان ما بیشتر در رده های سنی 30 تا 40 سال قرار دارند.

در پایان این نشست: از رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و ایثارگران دانشگاه خلیج فارس با اهدا لوح تقدیر و هدیه ای به رسم یاد بود تجلیل شد.