شب نشست ادبی به مناسبت هفته دفاع مقدس

چهارشنبه, 09 مهر 1399 229

برنامه شب نشست ادبی در قالب وبینار به مناسبت هفته دفاع مقدس و با عنوان "رهنوردان دشت های عاشقی" روز دوشنبه مورخ ۷ مهر ماه ۱۳۹۹ از ساعت ۱۹ الی ۲۱ توسط معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس برگزار گردید.
 در این مراسم جناب آقای محمد صادق رحمانیان معروف به صادق رحمانی از شاعران مطرح کشور در حوزه شعر دفاع مقدس و پایداری، به عنوان مهمان ویژه مراسم در کنار تعدادی از شاعران استان بوشهر حضور داشتند.

بعد از خوش آمدگویی دکتر گلستانه، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه خلیج فارس،  دکتر سلیمی عضو هیئت علمی گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه خلیج فارس در خصوص جایگاه شعر پایداری در بین شاعران استان بوشهر مطالبی بیان نمودند.
 در بخش بعدی مراسم آقایان اسکندر احمدنیا، محمدرضا احمدی فر، قاسم درویشی، عبدالحسین دریانورد، دکتر حسین اسکندری، غلامرضا ابراهیمی، غلامرضا کرمی، حمید زارعی، علی هوشمند و حیدر منصوری از شاعران مطرح استان به همراه صادق رحمانی اشعار خود در قالب، غزل، رباعی، شعر سپید، گویشی و دلنوشته را قرائت نمودند که مورد توجه حاضران در نشست قرار گرفت.