انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک دانشگاه خلیج فارس در سال 1377 توسط جمعی از دانشجویان برتر رشته مهندسی مکانیک این دانشگاه تاسیس گردیده و در حال حاضر با بیش از بیست و چهار سال سابقه به عنوان یک انجمن علمی دانشجویی مطابق با آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران، با اهداف:

ایجاد زمینه مناسب برای شکوفایی استعداد ها و بروز خلاقیت علمی دانشجویان،

بهره گیری از توانمندی دانشجویان در تحقق و تقویت فضای علمی دانشگاه،

افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های علمی و ترویج فرهنگ کار گروهی،

کمک به تکمیل رسالت دانشگاه در تربیت نیروی انسانی متخصص و توانمند با رویکرد فرصت دهی و اعتماد آفرینی

و همچنین تقویت و تحکیم پیوندهای نظام آموزش عالی با بخش های گوناگون جامعه و مجامع علمی ملی و بین المللی فعالیت می‌نماید.

 

فعالیت انجمن در بستر های زیر تعریف می گردد:

 

فعالیت های آموزشی(برگزاری کارگاه ها، کلاس ها و دوره های آموزشی علمی و تخصصی)

رویدادها و گفتگوهای علمی(مسابقه،جشنواره،کنفرانس،نشست،سمینار، نمایشگاه،بزرگداشت، گردهمایی‌علمی و تخصصی،مباحثه،گفت وگو،سخنرانی،میزگرد و...)

تولید و نشر محتوای علمی(نشریه،کتاب،صفحات مجازی،نرم افزار،فیلم و...)

فعالیت پژوهشی (تحقیق، مطالعه و پژوهش)

کارآفرینی و همکاری با مراکز مربوطه

حمایت از خلاقیت های علمی(اختراع،ابتکار و نوآفرینی)

ارتباطات و همکاری‌های علمی(جلسه، بازدید و همکاری مشترک با مراکز و مجموعه های علمی، خدماتی، صنعتی، حرفه ای یا تخصصی ملی یا بین المللی  و ارتباط با دانش آموختگان)

 

تمامی دانشجویان علاقه‌مند به کارگروهی و داوطلبانه که در گرایش های مختلف رشته مهندسی مکانیک دانشگاه خلیج فارس تحصیل می نمایند، می‌توانند به عضویت این انجمن در آیند.

 



مرضیه بابایی ربیعی
استاد مشاور

محمدرضا عباسي
دبیر

فرزاد ازادنژاد
شورای مرکزی

فاطمه ترکمان
علی البدل

حميد پناهي منش
شورای مرکزی

سيداميرمحمد حسيني زاده
شورای مرکزی

اميرعطا اميري
شورای مرکزی

محمدعارف خزني
علی البدل

دوره آموزشی نرم افزار سالیدورک (سطح مقدماتی تا متوسط) که در تاریخ 8 آبان سال 1400 برگزار گردید.
پوستر رسمی معارفه 1399 و 1400 که در تاریخ 5 اسفند سال 1400 به صورت آنلاین برگزار گردید.
پوستر دوم معارفه 1399 و 1400 که در تاریخ 5 اسفند سال 1400 به صورت آنلاین برگزار گردید.
سلسله جلسات گفتگو با اساتید مهندسی مکانیک که در تاریخ 2 اردیبهشت سال 1401 به صورت آنلاین برگزار گردید.
وبینار آشنایی با دوره ها و آموزش های بین الملل که در تاریخ 13 اردیبهشت سال 1401 به صورت آنلاین برگزار گردید.
وبینار آشنایی با دوره ها و آموزش های بین الملل که در تاریخ 12 مرداد سال 1401 به صورت آنلاین برگزار گردید.
دوره بازرسی فنی در صنایع نفت و گاز که با همکاری انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه جندی شاپور اهواز در تاریخ 13 مرداد سال 1401 برگزار گردید.
دوره آشنایی با تجهیزات دوار که با همکاری انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه جندی شاپور اهواز در تاریخ 13 مرداد سال 1401 برگزار گردید.
دوره مبدل‌های حرارتی پیشرفته که با همکاری انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه جندی شاپور اهواز در تاریخ 13 مرداد سال 1401 برگزار گردید.
دوره نرم افزار Ansys Fluent که با همکاری انجمن علمی مهندسی شیمی دانشگاه جندی شاپور اهواز در تاریخ 13 مرداد سال 1401 برگزار گردید.
برگزاری وبینار آشنایی با صنعت پایپینگ که در تاریخ 15 مرداد سال 1401
برگزاری وبینار نحوه ارائه علمی در تاریخ 19 مرداد سال 1401
بازدید علمی از کارخانه سیمان مند دشتی که در تاریخ 20 تیر سال 1401 با جمعی از اساتید و دانشجویان صورت گردید.
بازدید علمی از کارخانه سیمان مند دشتی که در تاریخ 20 تیر سال 1401 با جمعی از اساتید و دانشجویان صورت گردید.
بازدید علمی از کارخانه سیمان مند دشتی که در تاریخ 20 تیر سال 1401 با جمعی از اساتید و دانشجویان صورت گردید.
بازدید علمی از کارخانه سیمان مند دشتی که در تاریخ 20 تیر سال 1401 با جمعی از اساتید و دانشجویان صورت گردید.
برگزاری کشوری کارگاه آموزش رزومه نویسی با همکاری انجمن علمی دانشجویی علوم شناختی دانشگاه الزهرا (س) در تاریخ 10 شهریور سال 1401
برگزاری کارگاه آموزشی مقاله نویسی با همکاری انجمن علمی دانشجویی علامه طباطبائی در تاریخ 1 مهر سال 1401
دوره نرم افزار سالیدورک مقدماتی که در تاریخ 19 شهریور سال 1401 با همکاری انجمن علمی دانشجویی مهندسی دریا دانشگاه خلیج فارس و انجمن های سراسر کشور برگزار گردید.
برگزاری دوره جامع آموزشی نرم افزار PDMS با همکاری انجمن مهندسی نفت دانشگاه شیراز که در تاریخ 26 شهریور تا 9 مهر برگزار شد.
برگزاری کارگاه رزومه نویسی با همکاری انجمن علمی دانشجویی ریاضی محض در تاریخ 22 و 23 شهریور برگزار گردید.
برگزاری کارگاه آموزش مقاله نویسی پیشرفته که با همکاری انجمن علمی دانشجویی ریاضی محض دانشگاه خلیج فارس در تاریخ 16 و 17 شهریور برگزار گردید.
ضمن عرض تبریک و تهنیت به پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد رشته مهندسی مکانیک، این افتخار را به خانواده بزرگ دانشگاه خلیج فارس نیز تبریک عرض می کنیم. به امید موفقیت های بیشتر دانشجویان دانشگاه خلیج فارس
برگزاری دوره جامع آشنایی و ترسیم نقشه های فرآیندی با همکاری شرکت صنعتی پژوهان ورناویرا و آموزشگاه علامه در تاریخ 2 مهر سال 1401
بازدید از آب شیرین کن نور ویژه
وبینار هوش مصنوعی
پیش‌نشست‌ تخصصی مسابقه مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان، راهی‌شو
پیش‌نشست‌ تخصصی مسابقه مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان، راهی‌شو
مسابقه مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان، راهی‌شو
کشف مسائل و نیازهای صنعت، از تئوری تا واقعیت
پیش‌نشست‌ تخصصی مسابقه مسئله محور بنیادملی نخبگان، راهی‌شو
پیش‌نشست‌ تخصصی پنجمین مسابقه ملی ره‌زیست
دوره آموزشی تولید محتوا با گوشی موبایل
مسابقه مسئله‌محور بنیاد ملی نخبگان، راهی شو
پوستر معارفه ورودی های 1401
کارگاه حل سوالات معادلات دیفرانسیل
کارگاه حل سوالات ریاضی 2
بازدید پتروشیمی جم
مراسم معارفه ورودی 1401
پوستر فیلم
غرفه انجمن علمی مهندسی مکانیک_هفته پژوهش
بازدید از آب شیرین کن مپنا
بازدید از آّب شیرین کن نور ویژه
پوستر وبینار نقشه راه اپلای
بازدید از مرکز فنی حرفه ای شماره 3 بوشهر
پذیرفته شدگان کنکور کارشناسی ارشد 1402 رشته مهندسی مکانیک


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
پنجشنبه , 04 اسفند 1401
اميرعطا اميري
بازیدید از شرکت صدرا
بازدید از شرکت صدرا که توسط انجمن علمی مهنندسی مکانیک و همت بلند یکی از اساتید دلسوز این رشته دکتر فاتحی در روز فلان تاریخ فلان رقم خورد. با همراهی دکتر حبیبی که بعنوان استاد راهنما همراه دانشجویان بودند از شرکت صنایع دریایی ایران که به اختصار صدرا گفته میشود بازدید صورت گرفت. شركت صنعتی دريايی ايران ( صــدرا ) با هدف ساخت و تعمير كشتی در سال 1347 در بوشهر با تعمير و ساخت انواع شناورهای دريايی فعاليت خود را آغاز نمود و در سال های پس از انقلاب بنابر نياز روزافزون و تقاضای حاكم در بازار خليج فارس و دريای خزر فعاليت خود را در صنايع فراساحل گسترش داد. شركت درحال حاضر مجهز به جامع ترين و كامل ترين امكانات جهت طراحی، مهندسی، ساخت، حمل و نصب انواع سازه ها و شناورها است. اين مجموعه دارای كارخانه ها و تجهيزات دريايی در بوشهر و مازندران می باشد كه خدمات لازم و وسيعي را در خليج فارس و دريای خزر تامين مي نمايند. شركت صدرا با تلاش مستمر در جهت ارتقای سطح تكنولوژی با رعايت استانداردهای بين المللی، در سال 1376 موفق به اخذ گواهيـنامه ايزو 9001 در زمينه های طـراحی، سـاخت و نصب تاسيسات فـرا ساحلی نـفت و گـاز، كشتی سازی، ساخت پايانه های نفتی، بندرگاه ها، حفاظت ساحلی و پل گرديده، و متعاقب آن گواهينامه های بين المللی ISO 9001 : 2008 ،ISO 14001: 2004 و OHSAS 18001 : 2007 را اخذ نموده است. واحدهای مهندسی صدرا مستقر در دفتر مركزی، كارخانه های بوشهر و کارخانه دريای خزر برای ارائه خدمات مهندسي در زمينه طراحی پايه، مقدماتی و تفصيلی و همچنين خدمات مهندسی ساخت برای انواع كشتی ها، تاسيسات فـراساحلی نفت و گاز، بنـدرسازی و پروژه های زيربنايی سازماندهی شده اند و به سيستم های مدرن سخت افزاری و نرم افزاری مجهز می باشند. مجموع نيروی انسانی مجرب و توانمند شركت از کارکنان دفتر مركزی تهران، كارخانه های بوشهر، کارخانه دريای خزر و کارگاه های موقت تشکیل شده است كه شامل گروه های مختلف مديريت، مهندسی، كيفيت، اجرائی، مالی، اداری و… می باشند. در این بازدید از سکو ها نفتی ساخته شده تا تعمیرات صورت گرفته روی شناور ها بازدید صورت میگرفت. روند های چگونگی استخدام گرفتن قرار داد ها و ضروریت های نرم افزاری و سخت افزاری توسط سرمهندس این مجموعه توضیح و ارائه شد. و اکثر منابع در دسترس و رکورد هایی که دراختیار این مجموعه بود نیز شرح داده شد مثل سریع ترین انتقال سکو د رخاورمیانه یا جرثقیل 5000 تنی که بزرگترین جرثقیل خاورمیانه میباشد. دانشجویان با روند های کلی این مجموعه آشنا شده و پتانسیل ها و نیاز های این مجموعه برگ صنعتی را درک کردند تا در صورت لزوم در نهایت به این مجموعه مراجعه کنند.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
پنجشنبه , 07 اردیبهشت 1402
اميرعطا اميري
وبینار هوش مصنوعی
در این وبینار در مورد بررسی 360 درجه تمامی حوزه های هوش مصنوعی ، بررسی نقشه راه شهودی در حوضه هوش مصنوعی ، بررسی نقشه راه آموزشی در حوضه هوش مصنوعی و در نهاین پرسش و پاسخ میان شرکت کنندگان و برگزارکننده آن که اکادمی بود ، صحبت شد.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
یکشنبه , 13 آذر 1401
اميرعطا اميري
برپایی غرفه مکانیک
غرفه انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک درروز فلان مورخ فلان در کتابخانه مرکزی برای دانش آموزان شهر بوشهر بر پا شد. این غرفه با کمک و همکاری معاونت علمی و پژوهشی و تلاش فراوان شورای مرکزی هرچه بهتر برپا بشود، که با استفاده از راهنمایی های دکتر بابایی ربیعی و دکتر فاتحی بعنوان مشاور و راهنمایان این مهم بهتر و علمی تر برگزار شد. در این غرفه از معرفی خود رشته مهندسی مکانیک گرفته تا دست آورد های دانشگاهی و اساتید گروه مطالبی ارائه میشد و توجه همگان را جلب میکرد، دانش آموزان توسط شبیه سازی هایی که در غرفه قرار داشت و موتور جتی که با پرینتر سه بعدی ریخته شده بود تحت تاثیر قرار گرفته بودند. در این غرفه از جمله دیگر مطالب ارائه شده جذاب اختراعات و تابلو اختراعات دکتر فاتحی بود که مورد توجه حضار و بازدید کنندگان قرار میگرفت. این غرفه با هدف شناساندن و ترغیب دانش آموزان به رشته جامع و مادر مهندسی مکانیک برپا شده و توسط اعضاء شورای مرکزی انجمن تفسیر و تحلیل های موردنظر به دانش آموزان ارائه میشد. امید این است با برپایی این مهم انجمن علمی مهندسی مکانیک رسالت خود را در شناسایی خود به بازدید کنندگان به نحو احسنت چه توسط فیگور ها و چه کاتالوگ ها و...به خوبی انجام داده باشد .


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
چهارشنبه , 30 فروردین 1402
اميرعطا اميري
بازدید از آب شیرین کن مپنا
بازدید از آبشیرین کن مپنا به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و دکتر فاتحی گرانقدر رقم خورد. در این بازدید اول با شرکت وگروه مپنا آشنا شدیم،گروه مپنا، با عنوان «شرکت مدیریت پروژه‌های نیروگاهی ایران» یا به اختصار «مپنا» در ۲۲ مرداد ماه سال ۱۳۷۲ خورشیدی تأسیس ‌شد. گروه مپنا مجموعه‌ای متشکل از نزدیک به 70 شرکت است که در صنایع نیروگاهی، نفت و گاز، حمل و نقل ریلی، آب، سلامت، برقی‌سازی و فناوری اطلاعات مشغول به فعالیت است. دامنه فعالیت‌های گروه مپنا در این صنایع شامل توسعه و انتقال فناوری‌های روز جهان، طراحی و تولید تجهیزات کلیدی متکی به فناوری‌های پیشرفته، مدیریت و اجرای پروژه‌های بزرگ، سرمایه‌گذاری و نیز ارائه طیف وسیعی از خدمات مهندسی، بهره‌برداری، تعمیرات و بهینه‌سازی است که به مشتریان متعدد این گروه در بازارهای مختلف داخلی و بین‌المللی ارائه می‌شود. بعد درمورد همین آبشیرین کن و قرار داد و خصوصیات این آبشیرین کن اطلاعات مهمی در دسترس دانشجویان قرار گرفت. این پروژه با ظرفیت 35000 مترمکعب در نزدیکی شهر بوشهر در حال احداث است. ظرفیت آبگیری این پروژه با در نظر گرفتن طرح توسعه برابر با 150000 متر مکعب در روز بوده و فناوری به‌کار رفته آن جهت شیرین‌سازی آب فناوری غشایی (SWRO) عمل می‌کند. پیمانکار EPC این طرح کنسرسیومی از شرکت‌های “مپنا بویلر” و شرکت “نصب نیرو” بوده و مشاور طرح نیز شرکت “مهندسین مشاور موننکو ایران” است که همگی از شرکت‌های زیر مجموعه گروه مپنا هستند. پروژه آب شیرین‌کن لیان استان بوشهر، از زیرساخت توسعه شیرین‌سازی و توسعه آب دریا تا سقف 52هزار متر مکعب در شبانه‌روز برخوردار است و زیرساخت آبگیری از دریا جهت این میزان شیرین‌سازی در حال حاضر احداث شده است. ظرفیت آبگیری این پروژه با در نظر گرفتن طرح توسعه برابر با 150هزار متر مکعب در شبانه روز بوده و فناوری به‌کار رفته آن جهت شیرین‌سازی آب فناوری غشایی (SWRO) عمل می‌کند. این فرایند شامل آبگیری از دریا، پیش تصفیه، تصفیه اصلی و پس تصفیه فراوری آب، منطبق بر بالاترین استانداردهای روز بین‌المللی توسط گروه مپنا طراحی، تأمین و اجرا شده است. در نهایت دانشجویان رو به قسمت تجهیزات راهنمایی کردند و از تجهیزات دوار ابزار دقیق و مکانیکی این تاسیسات عظیم بازدید کردند تا پتانسیل های موجود در این مجموعه را درک کنند . قابل ذکر است توضیحات دکتر فاتحی کمک شایانی به درک دانشجویان از محیط داشت و از راهنمایی های ایشان بعنوان استاد راهنما در این مجموعه باعث شد دانشجویان استفاده بسیار مناسبی از این بازدید علمی داشته باشند.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
ﺳﻪشنبه , 12 اردیبهشت 1402
اميرعطا اميري
پخش فیلم علمی
فیلم علمی فورد در مقابل فراری با همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و همکاری معاونت فرهنگی و استاد مشاور انجمن سر کار خانم دکتر بابایی ربیعی برای داشنجویان این رشته و دیگر دانشجویان علاقه مند در مورخ فلان به نمایش گذاشته شد. این فیلم در سالن رئیس علی دلواری واقع در دانشکده مهندسی پس از تلاش های متعدد شورای مرکزی انجمن و بخصوص دبیر انجمن آقای امیری به نمایش گذاشته شد. فیلم فورد در مقابل فراری نیز می‌توانست با مزین شدن به اسم «ماشین آمریکایی» ساخته و اکران شود اما فیلمساز ترجیح داده که این موضوع را در بطن فیلم خود جای دهد و نام فیلمش را به این موارد مبالغه آمیز آغشته نکند. فیلم روایتگر رقابت شرکت فورد آمریکایی با شرکت ایتالیایی فراری است؛ یک رقابت واقعی که در طول تاریخ اتفاق افتاد و در آن شرکت فورد پس از آنکه از خریدن فراری ناکام ماند، تصمیم گرفت که با این غول ایتالیایی در پیست مسابقه وارد رقابت شود. فیلم شروع خوبی دارد و به جای آنکه تماشاگر را مستقیم وارد رابطه پر پیچ و خم فورد و فراری کند، با قهرمانانش آشنا می‌سازد؛ قهرمانانی که در واقعیت نیز وجود داشتند و در اینجا مت دیمون و کریستین بیل به آنها جان بخشیده‌اند: کرول شلبی و کن مایلز. کرول یک طراح اتومبیل، راننده مسابقات اتومبیل‌رانی و نویسنده اهل ایالات متحده آمریکا است که به نظر می‌رسد دوستی دیرینه‌ای با کن مایلز، یک راننده و مهندس مسابقات اتومبیلرانی دارد. کن، یک تعمیرگاه دارد و در آن بیشتر از آنکه با مشتریان تا کند، با آنها کل کل می‌کند و اطلاعاتش درباره اتوموبیل را روی صورت آنها تف می‌کند. کرول اما فردی با روابط عمومی بالاتر است و برای خودش یک شرکت کوچک و گالری اتومبیلی دارد که نسبتا موفق است. کن تمام زندگی‌اش را وقف ماشین‌ها و اتومبیلرانی می‌کند و زندگی‌اش را پای این مسائل می‌گذارد، او یک جورهایی معتاد به سرعت و ماشین سواری است و در این راه پولهایش را آنقدر خرج می‌کند که مجبور می‌شود به همسرش بگوید: «دیگر یک پاپاسی هم ندارم.» اما در ادامه جمله‌ای می‌گوید که با شخصیت کله‌شق و بی‌فکر و خیال او کاملا سنخیت دارد: «اما دربارش یک فکری می‌کنم.» کن همینقدر روی هوا زندگی می‌کند و همسر و فرزندش به او ایمان دارند. از آنسو وضعیت اقتصادی رو به افول رفته و شرکت فورد نیز در یک موقعیت بحرانی قرار دهد، در همین گیر و دار یکی از اعضای مارکتینگ شرکت پیشنهاد می‌دهد که آنها شرکت فراری را بخرند و با ادغام شدنشان وارد مرحله جدیدی از فعالیت فورد شوند، در وهله اول پیشنهاد این کارمند با مخالفت‌هایی روبرو می‌شود و در ادامه رییس فورد (که پسر موسس اصلی آن است) قبول می‌کند تا مذاکره‌ای با فراری و مدیر ایتالیایی‌اش برقرار شود. مذاکره فورد و فراری به جایی نمی‌رسد و فراری در نهایت توسط شرکت فیات خریداری می‌شود. مدیرعامل فراری نیز با ارسال پیامی توهین آمیز به شخص فورد، کفر او را در می‌آورد و در نهایت فورد تصمیم می‌گیرد که با قدرت تمام وارد مسابقات شده و پوز فراری را در این رقابت‌ها بخواباند. فورد در این راه از شرکت کرول که سابقه نسبتا خوبی در آمریکا دارد کمک می‌گیرد و کرول هم بی‌درنگ با این طرح موافقت می‌کند و کرول را وارد بازی می‌کند. این فیلم چگونگی شکست خوردن و رسیدن را نشان میدهد در صنعت خودرو سازی و دنیای غول هارا در صنعت خودرو سازی نشان میدهد که چگونه یک نفر میتواند چنان کمکی به چنین غول ماشین سازی و خودرو سازی بکند. این فیلم میتواند انگیزه خالص باشد برای کسانی که میخواهند چیزی بسازند و چیزی را به جلو ببرند . در نتیجه این فیلم برای دانشجویان اکران شد تاآنهارا جلو ببرد در رشته خودشان و برای سازندگی و برای خود هرچقد کوچک به ساخته های خود افتخار کنند و ایده های خود را امتحان کنند و به معرض نمایش بگذارند.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
پنجشنبه , 12 آبان 1401
اميرعطا اميري
بازدید از آب شیرین کن نور ویژه
بازدید از آبشیرین کن شرکت نور ویژه به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک و همراهی دکتر فاتحی عزیز و گرانقدر در روز فلان مورخ فلان صورت گرفت. قبل از عزیمت از دانشگاه به سمت شرکت نور ویژه دکترفاتحی بعنوان استاد راهنما با دانشجویان حضور داشتند توضیحاتی در رابطه با انواع تصفیه آب و شیوه های مختلف آن توضیح دادند تا روند های شرکت نور ویژه برای دانشجویان سهل تر و آسان تر گردد. بعد ازرسیدن به شرکت نور ویژه سرمهندس این شرکت برای اولین مرحله از تصفیه آب دانشجو هارو به استخر ها و مخازن نمک زدایی بردند و شیوه چگونگی تصفیه آب درا در محله اول را به دانشجویان توضیح دادند. در مراحل مختلف تصفیه دانشجویان سوالات خود را پرسیندن و دکتر فاتحی و سرمهندس محترم جوابگوی سوالات دانشجویان بودند. در مورد این شرکت باید افزود که آب شیـریـن کـن اسمــز معکـوس ( Reverse Osmosis ) دریـایـی ، هـر یـک به ظــرفیت تـولیــد 2500 متر مکعب در شبانه روز استفاده می شود. فرایند تولید: آب خام ورودی از طریق تاسیسات و تجهیزات برداشت آب از دریا تامین می گردد. سپس از طریق خط لوله و ضمن کلرزنی اولیه، وارد فیلترهای شنی ثقلی شده و پس از ذخیره در مخـزن آب خـام، از طـریق ایستگـاه پمپـاژ بـه فیلتـرهای کارتـریـج و از آنجا به سمـت واحـدهـای اسمز معکوس هدایت می گردد. آب شیرین تولیدی واحدهای اسمز معکوس، از طریق ایستگاه پمپاژ و خط انتقال به طول تقریبی 6 کیلومتر، به مخازن بتنی منتقل، و از آنجا وارد شبکه توزیع شهر بوشهر می گردد. اجزاء اصلی سیستم: خط لوله ورودی جهت انتقال آب از سیستم برداشت آب دریا - فیلترهای شنی ثقلی - مخزن ذخیره و ایستگاه پمپاژ آب فیلتر شده - واحد تزریق مواد شیمیایی - فیلترهای کارتریج - پمپ های فشار قوی - محفظه های فشار و ممبران های اسمز معکوس - مخزن ذخیره و ایستگاه پمپاژ آب شیرین - واحد شستشوی شیمیایی - خط انتقال برق - واحد پست کاهنده برق - تابلوهای فشار قوی، متوسط و واحد کنترل مرکزی - ایستگاه پمپاژ و خط انتقال آب شیرین تولیدی می باشد. سازنده: طراحی و تامین تجهزیات پروژه توسط شرکت اتریشی B2A و با همکاری شرکت اتریشی. Axiom انجام می پذیرد در نهایت دانشجویان از تمامی پتانسیل های این ابشیرین کن دیدن کردند و زوایای استفاده از این طرح را درک کردند


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
دوشنبه , 23 آبان 1401
اميرعطا اميري
معارفه دانشجویان نوورود 1401
جشن معارفه مهندسی مکانیک با همت شورای مرکزی انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک ، کمک و همکاری معاونت فرهنگی و اساتید محترمه این رشته مورخ 1402/08/23 در سالن ابن سینا برگزارشد. در مراسم مذکور قبل از شروع کار برای برگزاری مراسم هماهنگی های مختلفی ازجمله سین برنامه پذیرایی ، سخنوران و سخنرانان این برنامه تیمی متشکل از شورای مرکزی انجمن علمی دست به کار شدند تا این مهم را به نحو احسنت به انجام برسانند. شروع مراسم همانگونه که مرسوم است با قرائت قرآن توسط قاری محترم شروع و با سرود ملی ایران و دانشگاه خلیج فارس ادامه پیدا کرد . مجری محترم این مراسم آقای آزاد نژاد که یکی از اعضاء شورای مرکزی انجمن نیز میباشند، پس از مرسومات انجام شده از اساتید محترمه دعوت به عمل آوردند تا کلامی چند خدمت دانشجویان نو ورود باشند، از جمله پرفسور ملک زاده بعنوان استاد تمام رشته و بزرگ اساتید ، دکتر ایمانی بعنوان مدیر گروه و دکتر اسکندری عزیز بعنوان آخرین سالی که این گوهر بزرگ را در کنار خود داشتیم و در آستانه بازنشستگی قرار داشتند را در این مراسم داشتیم. لازم به ذکر است صحبت های دلسوزانه دکتر ملک زاده در اول بحث و موارد اعلامی توسط دکتر ایمانی بعنوان مدیرگروه و نکات آموزشی ایشان بسیار در ادامه راه برای دانشجویان نو ورود مهم و حائز اهمیت هستند و کمک کننده خواهند بود. دکتر اسکندری با صحبت های شیوای خود جمع را بسیار به نشاط دعوت کردند و مسابقه ای برگزار کردند با سوالات علمی و جوایزی نقدی که بسیار باعث جنب جوش و نشاط دانشجویان نورود شد. یکی از بهترین اتفاقات مراسم معرفی رشته با ویدئو کلیپ های مختصر ومفید بود که راه را برای دانشجو مشخص میکرد و یک کلیپ طنز که کمک به حوصله دانشجوی نو ورود میکرد تا طویل بودن برنامه را هضم کند. در نهایت با پذیرایی متفاوت از کلیه مراسم ها بستنی در کنار کیک و آبمیوه و هدیه ای که با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه جمع اوری شده بود. (شامل: پوشه، دفترچه ،خودکار وچارت درسی آنها و قوانین مربوطه دانشگاه) به دانشجو ها تقدیم شد تا با خاطره ای خوش و کام شیرین دانشگاه خود را آغاز کنند


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
شنبه , 08 آبان 1400
اميرحسين بديعي پور
دوره آموزشی نرم افزار سالیدورک (سطح مقدماتی تا متوسط)
دوره آموزشی نرم افزار سالیدورک (سطح مقدماتی تا متوسط) با تدریس مدرس فنی و حرفه ایی در تاریخ 8 آبان ماه سال 1400 شروع شد اما به دلیل کیفیت پایین تدریس، مدرس دوره تغییر یافت و سازمان فنی و حرفه ایی نیز از اعطای مدرک سر باز زد، از این رو با جایگزین مدرس، تمام سرفصل های اعلام شده تدریس شد و گواهی در دو قالب 'پایان دوره' و 'حضور در دوره' در تاریخ 18 مرداد سال 1401 و در دو زبان فارسی و انگلیسی از طرف انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک با امضا استاد مشاور وقت انجمن (دکتر غلامرضا ایمانی) و کد ثبت امور فرهنگی دانشگاه خلیج فارس به متقاضیان اعطا گردید. قابل ذکر است طراحی گواهی ها بر عهده آقای احمد حکیم زاده دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران گرایش آب و سازه های هیدرولیکی به شماره دانشجویی 4000122105 و تنظیم و ویرایش آن بر عهده آقای سید امیر خلقی دانشجو کارشناسی رشته مهندسی مکانیک به شماره دانشجویی 4000111115 بوده است.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
ﺳﻪشنبه , 13 اردیبهشت 1401
اميرحسين بديعي پور
آشنایی و نحوه دریافت مدرک رایگان از سایت Coursera
در این وبینار به معرفی و امکانات آموزشی سایت Coursera، نحوه نوشتن Cover letter و Financial aid برای دریافت گواهی رایگان و انتخاب آموزش بر اساس دانشگاه برگزار کننده پرداخته شد. پس از پایان وبینار، شرکت کنندگان در گروه واتس آپ با در ارتباط بودن با مدرس دوره، به شرکت در دوره های بین الملل و جهانی و تصحیح Cover letter و Financial aid پرداختند.


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
جمعه , 02 اردیبهشت 1401
اميرحسين بديعي پور
سلسله جلسات گفتگو با اساتید مهندسی مکانیک
جلسه با سوال: چرا رشته مهندسی مکانیک را انتخاب کردید؟ آغاز شد، مهندس آورا با توضیحات دقیق که مهندسی مکانیک رشته مورد علاقه اینجانب بوده سخنان خود را برای دانشجویان آغاز کردند و از همه جانبه بودن این رشته صحبت کردند. جلسه با سوالات: چرا تا مقطع کارشناسی ارشد ادامه دادید؟ حوزه تحقیقاتی و مطالعه شما چی هست و چرا انتخابش کردید؟ اگر با دانش الانتون به عقب برگردید، به زمان انتخاب رشته کنکور مقطع کارشناسی، باز هم رشته مهندسی مکانیک را انتخاب می کنید؟ اگر بله دوران کارشناسی خود را با تجربه فعلی چه طور میگذرانید؟ ادامه پیدا کرد و ایشان با توضیحات و تجربه گرانبهای خود به سوالات پاسخ دادند در اخر با سوال: آینده را در رشته مهندسی مکانیک چه طور می بینید؟ پرسش و پاسخ های مجری به پایان رسید و ایشان با گفتن این نکته که هر کس در رشته مهندسی مکانیک توانا باشد بی کار نخواهد بود به این سوال جواب دادند، در آخر حضار با وصل کردن میکروفن خود به بحث و گفتگو با ایشان پرداختند


انجمن علمی دانشجویی مهندسی مکانیک
پنجشنبه , 05 اسفند 1400
اميرحسين بديعي پور
معارفه دانشجویان نوورود (ورودی 99 و 1400)
جلسه معارفه به دلیل شلوغی با 15 دقیقه تاخیر آغاز گردید. پس از قرآن و سرود ملی، معرفی از اساتید مهندسی مکانیک صورت گرفت و سپس مدیرگروه رشته مهندسی مکانیک، جناب آقای دکتر ایمانی با توضیحاتی در مورد قوانین گروه مهندسی مکانیک به سخنرانی پرداختند و نکات ضروری را گوش زد کردند. برنامه با معرفی جمعی دیگر از اساتید این رشته ادامه پیدا کرد و سپس رشته کلام در اختیار جناب آقای پروفسور ملک زاده قرار گرفته، ایشان با اشاره به احترام به پدر و مادر سخنان گرانبهای خود را آغاز کردند و با تذکراتی در مورد رشته تحصیلی به سخنان خود پایان دادند، در آخر دبیر انجمن علمی مهندسی مکانیک، آقای بدیعی پور با توضیح امتیازات دانشگاه خلیج فارس و بنیاد ملی نخبگان به این جلسه پایان دادند.